Hoge Kwaliteit & Goedkoop

Onze partners

Onze partners zijn van grote waarde voor RoyaleHosting. Onze samenwerking met hun betekent veel voor ons en bieden veel voordelen voor onze klanten.

Onze grote partners

Deze partners zijn van grote waarde voor ons. Ze zijn een basis van RoyaleHosting en vormen veel voordelen voor onze klanten.

Hosting

Pterodactyl

Pterodactyl is de basis voor onze game servers. Alle Minecraft servers, Discord bots en andere game servers worden beheerd vanuit dit paneel. We zijn dan ook een trotste partner.

Hosting

Roleplay Reality

Een professionele Nederlandse GTA5 roleplay community die dagelijks de hulpdiensten nabootst ingame. Een community voor mensen met weinig ervaring, tot mensen met de vakkennis.

Hosting

Fishanator NL

Ik ben Chris Hoolwerf oftwel Fishanator NL. Ik speel meerdere verschillende games zoals FIFA, Gears of War, Fortnite en Call of Duty. Naast alle games presenteer ik #GameNieuws (Een nieuwsprogramma over games) en #JailTime , de serie waarin ex-gedetineerden en slachtoffers hun woordje kunnen doen!

Hosting

OMGitsTiesto

Hey, mijn naam is Tiƫsto en zoals je ziet upload ik elke dag video's en probeer ik zo vaak mogelijk live te zijn. Mijn video's en streams zullen meestal bestaan uit Fortnite.